2012. április 5., csütörtök

Elő a gyümölcscentrifugával!

Elkezdődött a spenót és a sóska szezonja! Mindegyik tele van hasznos, és nélkülözhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal. 
Annyira jó, hogy az ember végre élénk zöld színű ételeket ehet, és italokat ihat!!!!!
Egy nagyon egyszerű italt hoztam mára, ezt még az is megissza, aki amúgy e két levélért nem annyira rajong. 
Egy főzőtanfolyamon mutatta nekünk a szakács bácsi.


Sóskás-spenótos almaital
Hozzávalók:
  • 20 dkg sóska megmosva, szárától megszabadítva                        
  • 20 dkg spenót megmosva, szárától megszabadítva
  • 2 kg alma szeletekre vágva, miután a magházat eltávolítottuk

Ezt a 3 hozzávalót a gyümölcscentrifuga segítségével kipréseljük, és fogyasztás előtt mindig összekeverjük. Az alma íze érvényesül leginkább, a spenóté és a sóskáé kevésbé. Kisdödölle is szereti, aki amúgy a sóskát ki nem állhatja.






 Egészségetekre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése